De Persdienst - Ook op missie moet je uit de kast kunnen zijn


Op 14 februari zijn MAJ Peter-Kees Hamsta en LTZA 2 OC Laura Delver geïnterviewd door Lilian Dominicus, verslaggeefster van De Persdienst. Bijzonder was dat de foto’s zijn gemaakt door Ilvy Njiokiktjien, winnaar van de Zilveren Camera 2013.

Het interview vond plaats naar aanleiding van de presentatie van de LGBT military index op 20 februari. Deze door The Hague Centre for Strategic Studies opgestelde index is de eerste wereldwijde rangschikking van landen naar de acceptatie van LHBT-defensiemedewerkers.

In de bijlage het artikel zoals dat op zaterdag 22 februari 2014 in de volgende kranten is verschenen: Brabants Dagblad, de Gelderlander, BN DeStem, PZC, de Stentor, Tubantia, de Limburger, Eindhovens Dablad.

 

Download
Spectrum - 22 februari 2014
Spectrum - 22 februari 2014.pdf
Adobe Acrobat document 3.6 MB