Canal Parade 2015 - Inschrijving voor deelname


Ook dit jaar zijn we weer van de partij met een eigen boot van het Ministerie van Defensie tijdens Canal Parade van de Amsterdam Gay Pride! De Canal Parade zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 augustus 2015.

De organisatie is in handen van de Divisie Personeel & Organisatie Defensie (DPOD) en de Stichting Homoseksualiteit & Krijgsmacht (SHK). We hebben wederom de grootst mogelijke boot geregeld, waardoor er maar liefst 80 collega’s kunnen meevaren. De verwachting is dat er meer aanmeldingen dan plekken zijn, dus schrijf je snel in!

Via intranet en de besloten Facebook groep van SHK kun je het formulier vinden om je aan te melden als opvarende. Houd er rekening mee dat we bij over-inschrijving een selectie zullen moeten maken. Daarbij streven we naar een goede verdeling van de Defensie-onderdelen, de rangen en de leeftijdsgroepen.

De aankleding van de boot zal als uitgangspunt hebben de deelname van Defensie aan verschillende missiegebieden. Het thema van de Canal Parade is dit jaar “Share”. Onze netwerkers hebben ingebracht dat het mooi is om dit thema in te vullen door de familie, die door dik en dun achter ons staan, zichtbaar te maken. Dit past ook bij de rol die familieleden hebben tijdens uitzending. Vanwege dit thema zullen we dit jaar een aantal familieleden op de boot uitnodigen. Wil je graag jouw familie (kinderen vanaf 18 jaar) mee op de boot laten varen, dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

We gaan er een fantastische happening van maken, waarbij we de inzet voor gelijkwaardigheid en het recht om zichtbaar jezelf te zijn bij Defensie, waardig uitdragen. We zijn blij als je daaraan je bijdrage wilt leveren.

Voel je vrij om andere collega’s ook enthousiast te maken en schroom niet om deze uitnodiging verder te verspreiden.

Bij voorbaat dank voor je opgave!