Canal Parade 2015 - Terugblik


Op 1 augustus hebben wij weer ervaren hoe krachtig en belangrijk het is om zichtbaar  deel te nemen met de boot van het Ministerie van Defensie aan de Canal Parade tijdens de Gay Pride van Amsterdam.

Het thema van dit jaar was “SHARE”. Wij hebben ons daarom ook gefocust op onze collega’s die uitgezonden zijn of uitgezonden zijn geweest. Dit jaar hebben wij onze partners, gezinsleden en familieleden gevraagd om mee te varen, om de rest van de wereld te laten zien hoe belangrijk zij zijn voor ons. Het thuisfront is voor iedere militair van belang en daarom voelden wij ons ook thuis bij het thema van de Gay Pride.

Verschillende persberichten beschreven de boot als uniek, stoer, gedurfd en trots. Wij als SHK sluiten ons hierbij aan. Wij bedanken iedereen voor deze onvergetelijke dag waar wij de wereld duidelijk hebben gemaakt dat “uit de kast beter werkt dan in de kast”.