LHBT-conferentie - Inschrijven


Van 16 t/m 18 maart vindt de halfjaarlijkse LHBT Conferentie plaats in Huize Beukbergen.

Tijdens deze LHBT conferentie staan we stil bij de term “gelukzoeker”. Europa en het midden oosten worden overspoeld met asielzoekers, mensen die vluchten voor oorlog, onrecht, armoede. De spanningen rondom dit thema lopen op. Graag staan we met elkaar stil bij wat geluk zoeken betekent, wat geluk betekent, veiligheid, thuis mogen zijn, er als mens te mogen zijn. We gaan met elkaar in gesprek, met ervaringsdeskundigen, en zullen naast de serieuze onderwerpen ook plezier gaan maken.

Inschrijven kan via de site van Huize Beukbergen of via Liza Kok: 0346-332141 / e.kok.04@mindef.nl

Inschrijven voor 15 februari !

U kunt alleen deelnemen wanneer u alle dagen komt. (uitzonderingen in overleg met E. Verbruggen 0653641029 )

Als militair of burgermedewerker bij Defensie heb je, indien de dienst het toelaat, het recht om jaarlijks een conferentie naar keuze bij te wonen. Zie hiertoe AMAR, artikel 85, lid 1j, en BARD, artikel 45, lid 1.