LHBT-conferentie - Inschrijven


Aanvang: 29 november 09.30 (koetshuis Beukbergen)

Einde: 01 december 13.00

Uiterste inschrijfdatum: 09 november

Thema: Veiligheid en Vertrouwdheid

Begeleiding: Wilko Mulder, Eline Verbruggen en Maarten Schriks.

 

Omschrijving:

Themaconferentie voor de LHBT+ militair. Deze 3 dagen staan we stil bij het thema veiligheid en vertrouwdheid. Hoe veilig voel jij je in je werkomgeving, mag diversiteit bestaan, of pas je je aan… Hoe is dit in je privéleven…Hoe comfortabel ben je met je eigen seksualiteit, mannelijkheid/vrouwelijkheid, en durf je te zijn wie je bent, ben je aan het worden wie je wil zijn, hou je jezelf (nog) verborgen. Mag er binnen de eigen groep LHBT+ ook diversiteit bestaan? Hoe veilig is het onderling met elkaar?

 

Inschrijven kan via de site van Huize Beukbergen of via Liza Kok: 0346-332141 / e.kok.04@mindef.nl

Inschrijven voor 09 november !

U kunt alleen deelnemen wanneer u alle dagen komt. (uitzonderingen in overleg met Wilko Mulder 06-12967488)

Als militair of burgermedewerker bij Defensie heb je, indien de dienst het toelaat, het recht om jaarlijks een conferentie naar keuze bij te wonen. Zie hiertoe AMAR, artikel 85, lid 1j, en BARD, artikel 45, lid 1.