Canal Parade 2018 - Aanmelden


 Collega’s,

 

Op zaterdag 4 augustus a.s. vindt wederom de jaarlijkse Canalparade van de Pride Amsterdam plaats. Voor de achtste keer neemt Defensie met een eigen boot deel aan dit evenement. De organisatie is in handen van DPOD en de Stichting Homoseksualiteit en Krijgsmacht (SHK).

 

Met onze deelname onderstrepen we het belang van inclusiviteit bij Defensie. Wij zijn een krijgsmacht voor iedereen en dat mogen we laten zien! We benadrukken hiermee het belang van jezelf kunnen zijn in een veilige omgeving bij Defensie. Het thema van de Canalparade is dit jaar “Heroes”, een thema dat naar onze mening perfect past op onze taken, activiteiten en ons profiel bij Defensie. We zullen dit dan ook zichtbaar maken op de boot, onder andere met het motto van onze boot “Salute our Heroes“.

 

We vinden het belangrijk dat we een zo divers mogelijke samenstelling van opvarenden op de boot krijgen. We nodigen je dan ook van harte uit om je op te geven voor deelname als je werkzaam bent bij Defensie. De ervaring leert dat we meer opgaven dan plekken hebben, maar we doen onze uiterste best om iedereen deze kans te bieden!

 

Praktisch

Voor de militairen geldt het kledingvoorschrift DT2 (met groot model onderscheidingen). Het tijdschema voor die dag is afhankelijk van onze starttijd, die we pas drie weken voor aanvang horen. Opgeven doe je door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar defensieboot@mindef.nl. Je ontvangt ongeveer twee weken voor aanvang de Operationele Instructie met alle details.

 

We gaan er weer een fantastische happening van maken!

Met vriendelijke groet,

 

De Commandogroep Canalparade

 

 

Bijlage: 

 

Download
Inschrijfformulier opvarende 2018
Inschrijfformulier opvarenden 2018.pdf
Adobe Acrobat document 414.6 KB