Nieuwjaarsloop en -duik CZSK 2020

Datum: 15-01-2020  |  Locatie: Den Helder


In het kader van ‘meer zichtbaarheid op de werkvloer’ is het idee ontstaan om onder andere zichtbaar deel te nemen aan sportevenementen. Zichtbaar in de vorm van een bedrukt T-shirt die door een groep mensen gedragen wordt gedurende het evenement. Zo ook tijdens de nieuwjaarsloop van de Koninklijke Marine op 15 januari te Den Helder.  Bij het verzamelen in de sporthal voor de loop krijgen de shirt-dragers al vragen van mede-lopers. Positieve reacties, waardoor bij voorbaat het succes van deze vorm van zichtbaarheid bevestigd wordt.

 

Zoals hoort bij een nieuwjaarsloop en –duik is het guur en mistroostig weer maar dat mocht de pret niet drukken. Na de loop van de 8 of 12 km afstand konden de deelnemers afkoelen in het frisse zeewater op Zr. Ms. Rotterdam.

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen, een sportieve prestatie te leveren, je in te zetten voor de bespreekbaarheid, acceptatie en inclusie van LHBT+ collega’s en ben je niet bang voor de dialoog? Schrijf je dan in op een van onze sport activiteiten zodra deze beschikbaar zijn.