Nijmeegse Vierdaagse - Aanmelden om mee te lopen met de SHK

Datum: 21 t/m 24 juli 2020  |  Locatie: Nijmegen


De inschrijving voor de individuele deelnemers voor de 104e editie van de Nijmeegse vierdaagse is geopend!

 

Als medewerker van Defensie kun je individueel met de SHK meelopen. De SHK loopt niet in detachement maar als groep bij elkaar.

 

Voordat je jezelf inschrijft lees goed het regelement door op de website van de 4daagse: www.4daagse.nl  en vraag toestemming aan je commandant.

Voor diegene die nog nooit de vierdaagse gelopen heeft. Bekijk eerst of je kan voldoen aan de trainingen welke sterk geadviseerd worden om vooraf te doen. (zie bijgevoegd schema onderaan). Deze doe je op eigen gelegenheid, wanneer het jezelf uitkomt.

 

Wil je meelopen met de SHK? dan kun je jezelf inschrijven hier als individuele loper voor de vierdaagse tot en met donderdag 26 Maart 2020 16:59 uur. Let op je moet je ook inschrijven voor 27 maart 2020 16:59 uur via www.4daagse.nl

 

Als er op 26 Maart niet genoeg deelnemers zich hebben aangemeld kan het zijn dat de SHK dit jaar niet met een groep mee loopt.

Je kan dan nog steeds meelopen met de vierdaagse alleen dan niet met de SHK.

Mocht je je hebben ingeschreven om met de SHK mee te lopen dan krijg je hier donderdag 26 Maart na 17:00 uur hier bericht over.

 

Mocht je nog andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.