SHK netwerker en SHK supporter van 2020

Kayleigh en Finn werden verrast door de SHK.


Onder valse voorwaarden en met hulp van hun leidinggevende wisten wij SHK Netwerker Kayleigh (burger medewerker bij het CZSK) en SHK supporter Finn (militair bij de KMar) naar de koningin Maxima kazerne te lokken. 

 

Hier zijn zij opgevangen door de SHK voorzitter Jaus en SHK bestuurslid Jerry. Nee Finn je bent hier niet voor een cursus en nee Kayleigh je bent hier niet omdat we je vandaag gaan inzetten als SHK T-Buddy. We hebben jullie hierheen gelokt met een andere belangrijke reden, namelijk:

 

Kayleigh is Netwerker van 2020 geworden. Door haar inzet bij de SHK.

Voor het ontvangen van deze eretitel is dat je inzet LHBT+ gericht moet zijn. Jij als Netwerker van SHK springt eruit en valt positief op. Kayleigh heeft dat in 2020 gedaan. Zo heeft ze o.a mee geholpen met de SHK stand op het KIM, heeft ze mee gedaan aan de SHK/MCD fotoshoot, heeft zij een testimonial opgenomen voor AMC, meegewerkt aan een post welke gebruikt is voor werving. Buiten dat gaat Kayleigh ook het gesprek aan op de werkvloer en heeft zij zich in 2020 aangemeld als T-buddy.  

 

Finn is de SHK ambassadeur van 2020 geworden. Mede door zijn deelname aan het tv-programma: Hij is een zij. Maar ook stond hij er toen het SHK bestuur zijn hulp inriepen ivm een voorlichting over genderdysforie bij 13 lichte brigade. Daarnaast is hij samen met onze vorige vicevoorzitter Sandra Keijer een keer aangesloten op verzoek van de SHK bij een TV- en radioprogramma van de NPO. Finn gaat ook op de werkvloer een gesprek over LHBT+ niet uit de weg.

 

Beide van harte gefeliciteerd!