SHK overhandigt cheque aan het Korps Mariniers.


 

Het verschijnen van de zogenaamde Marinierskalender zal niemand ontgaan zijn. In het kader van diverse goede doelen heeft het Korps Mariniers 2 jaren achtereen een kalender uitgebracht met “spannende” foto’s van mariniers in dagelijkse situaties. De opbrengsten van de verkoop van deze kalender gaan volledig naar diverse goede doelen.

 

Omdat de doelgroep van de kalender deels ook in de LHBT+ gemeenschap ligt, heeft de SHK in samenwerking met het Korps Mariniers, een deel van de meest recente kalender verkocht. De verkoop is gegaan via de eigen webshop. Binnen 10 dagen waren we volledig uitverkocht, een heel mooi resultaat.

 

De opbrengst, een mooi bedrag van 2912,50 euro is op 24 maart officieel overhandigd aan de brigade-generaal Hut, die de cheque dankbaar in ontvangst nam. Een vertegenwoordiging van de SHK heeft aansluitend een goed gesprek gehad over de samenwerking, zaken waar je als LHBT’er tegen aan loopt bij Defensie en hoe zij daarin konden helpen.

 

Al met al een zeer positieve samenwerking en een zeer positief gesprek, waarvoor de SHK het Korps Mariniers oprecht bedankt.