Vacatures bestuur SHK

Vacaturetekst Bestuurslid SHK

 

Wie zijn wij?

 

De SHK is het LHBT+ netwerk van Defensie en streeft naar gelijkwaardigheid van de LHBT+ medewerker binnen Defensie. We organiseren events, geven informatie en voorlichting, ondersteunen Defensie bij het maken van LHBT+ beleid en nog vele andere zaken. De SHK is een onafhankelijke stichting binnen Defensie. Defensie maar wel (veel) samenwerkt met Defensie. Ook is de SHK 1 van de 4 officiële netwerken van Defensie.

 

Het bestuur van de SHK bestaat uit een aantal enthousiaste mensen uit alle onderdelen van Defensie, die zich willen en kunnen inzetten voor de LHBT+ medewerker van Defensie. We hebben een voorzitter, een vicevoorzitter, een penningmeester en een secretaris, met daarnaast een aantal algemene bestuursleden. Daarnaast hebben we een vaste GV’er en een vaste BMW’er die niet tot het bestuur behoren, maar wel veel voor ons doen.

 

1 keer per maand hebben we een bestuursvergadering, maar ook daar tussendoor hebben we veelvuldig contact per mail of telefoon. Daarnaast hebben we 1 keer per jaar een Netwerkersdag en minimaal 1 keer per jaar een trainingsdag voor het bestuur.

 

Wie zoeken wij?

 

Het huidige SHK bestuur bestaat uit 5 personen, maar we zoeken nog 3 bestuursleden om ons te helpen de missie uit te dragen. We zijn dus op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden die ons komen helpen en ondersteunen. Uiteraard hoef je niet perse tot de LHBT+ groep te behoren. Ook maakt het niet uit bij welk Defensie Onderdeel je werkzaam bent of wat je functie is.

In eerste instantie zal je aangenomen worden als algemeen bestuurslid en kun je dus ingezet worden voor allerlei werkzaamheden. Uiteraard is het altijd mogelijk om in overleg te bepalen wat je leuk vind en wat wel of niet bij je past. Elk bestuurslid heeft een of meerdere ‘eigen’ taken, daarnaast zijn er natuurlijk ook gezamenlijke taken.

 

Werkzaamheden

 • Het ondersteunen bij/ organiseren van SHK events

 • Meedoen en denken in het bestuur en andere gremia

 • Zelfstandig zaken oppakken/initiëren

Wat verwachten we van je?

 • Enthousiasme en inzet

 • Inzet van tijd, soms ook buiten kantoortijden

 • Schriftelijk en communicatief sterk

 • In staat om out of the box te denken

 • In staat om om te gaan met personen van alle rangen en standen

 

Wat bieden wij

 • Een leuk team met enthousiaste mensen

 • Ondersteuning vanuit Defensie om je werkzaamheden voor de SHK te kunnen doen

 • Kennismaken met allerlei onderdelen van Defensie van alle niveaus

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met de secretaris van het bestuur, Martijn Hartman-Maatman (06-12174846 of ml.hartman.maatman@mindef.nl)

Wil je solliciteren ? Stuur dan je motivatie en CV/Staat van Dienst naar info@shk.nl en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Inzenden uiterlijk 8 oktober 2021.

 

Hou rekening met sollicitatiegesprekken op 22 oktober 2021 op een locatie in Zeist