SHK Ambassadeur 2021 gekozen

Elk jaar reikt de SHK 2 awards uit, te weten 1 voor ambassadeur van het jaar en 1 voor netwerker van het jaar.

 

In beide gevallen gaat het om een persoon waarvan het SHK bestuur vind dat deze collega een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de doelstellingen van de SHK, hetzij door iets bijzonders te doen, te zeggen of nadrukkelijk aanwezig te zijn bij bv een SHK evenement.

 

Wie de netwerker van het jaar 2021 wordt houden we nog heel even geheim, daarover binnenkort meer informatie.

 

Op dinsdag 18 januari is de award voor SHK Ambassadeur 2021 uitgereikt aan LKOL van Tilburg, Hoofd Dienst BMW bij Defensie. De motivatie daarbij was dat LKOL van Tilburg, maar ook de dienst BMW als geheel een trouw partner is van de SHK en op allerlei vlakken ondersteuning bied aan het bestuur en alle betrokkenen bij de SHK.

 

Een kleine delegatie van de SHK had daarom op stiekeme wijze een afspraak geregeld zodat de award door de voorzitter overhandigd kon worden aan de zeer verbaasde maar blij verraste overste.

 

Ook in 2022 zal de SHK weer 2 awards uitreiken, dus mocht je in de loop van het jaar iemand zien, horen of meemaken waar van je denkt "Die is wel geschikt voor een award" laat het dan vooral aan ons weten.