Bestuursleden


Voorzitter

Koninklijke Landmacht

MAJ

P.C.W. (Peter Kees) Hamstra

 

pcw.hamstra@mindef.nl

Mijn naam is Peter Kees Hamstra. Ik ben majoor bij de Koninklijke Landmacht en werk op dit moment in Zaandam als Regionaal militair operationeel adviseur bij de veiligheidsregio Zaanstreek- Waterland. Ik ben getrouwd met Ad en heb een lieve dochter, Judith. Naast mijn normale dagtaak ben ik al sinds eind 1992 lid van het bestuur van de SHK. Ik ben als secretaris begonnen en later penningmeester geworden. Sinds 2001 ben ik voorzitter. Mijn werk als voorzitter is vooral verbinden en ervoor zorgen dat de SHK op een goede manier blijft functioneren. Ik werk nauw samen met de mensen van de Hoofd Directie Personeel en andere mensen op het ministerie. Ook de samenwerking met onze partners binnen Defensie zoals het Defensie Vrouwen Netwerk, het Multicultureel Netwerk Defensie en het Jongeren Netwerk ligt op mijn bordje. Verder werken we buiten Defensie samen met Workplace Pride, Dutch Government Pride en andere organisaties zoals het COC. 

Ik ben trots dat ik met een aantal fijne en capabele mensen het bestuur mag vormen van de SHK en op mag komen voor alle LHBT mensen binnen en zelfs buiten de defensieorganisatie.


Vicevoorzitter

Koninklijke Marechaussee

KOL

A.M. (Sandra) Keijer

 

am.keijer@mindef.nl

Ik ben sinds 8 jaar werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee (na 22 jaar politie). Ik ben 7 geleden bestuurslid geworden, en ben nu 6 jaar vice-voorzitter. Ik ben in het "roze professionals activisme" gerold toen ik nog bij de politie werkte, en heb dat voorgezet bij defensie. Voor mij is het issue van mensenrechten, kwaliteit van het werk en leiderschap.  Omdat ik daar als heteroseksuele leidinggevende een specifieke bijdrage aan kan leveren, zeker ook naar mijn mede-commandanten en de defensietop, vind het belangrijk mij in te zetten voor een veilige omgeving voor LHBT+-ers.  

 


Secretaris

Koninklijke Landmacht

KAP

J. (Jaus) Müller

 

j.muller.08@mindef.nl

Ik ben aangesteld bij de Nederlands Defensie Academie en werkzaam als stafofficier Militaire Geschiedenis. Eerder heb ik de SHK ondersteund bij historische vraagstukken. Zo schreef ik in 2012 een boekje over de geschiedenis van de SHK.

Geboren in 1985 in Alkmaar, opgegroeid in Heiloo, woon ik nu in Amsterdam, de stad waar ik ook Geschiedenis studeerde.


Penningmeester

Koninklijke Marine

LTZ2

T. (Thimo) Dalm

 

t.dalm@mindef.nl

Sinds augustus 2009 ben ik werkzaam bij Defensie als officier Logistieke Dienst. Momenteel werk ik als Adviseur Financien en Control op zowel het KIM in Den Helder als het NIMH in Den Haag.

Ervaring heeft mij geleerd dat het niet altijd makkelijk is voor LHBT’ers om zichzelf te kunnen zijn binnen opleidingsinstituten of in het operationele domein. Ik heb daarom ook in 2014 besloten mij als netwerker en bestuurslid in te zetten voor een betere acceptatie van LHBT-ers op de werkvloer en hoop uiteraard aan de (jonge) gemeenschap ondersteuning of een luisterend oor te kunnen bieden.

 Verder ben ik graag bezig met sport en woon ik samen met mijn vriend in Leeuwarden.


Bestuurslid Communicatie

Koninklijke Marine

SGT ODVB

G.A.L. (Gabriël) Faber-Zirkzee

 

gal.faber.zirkzee@mindef.nl

Mijn naam is Gabriël Faber-Zirkzee. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij de Operationele Dienst Verbindingen van de Koninklijke Marine. Ik ben getrouwd met mijn man Roy en wij wonen in Amsterdam.

Mijn taak als ‘Bestuurslid Communicatie’ is ondermeer het onderhouden van de social media platformen van SHK en deze website. Niet alleen als bestuurslid maar ook als persoon streef ik naar een veilige werkomgeving voor LHBT-ers binnen Defensie waarbij acceptatie en diversiteit centraal staan.

Ik ben ook actief als vertrouwenspersoon en netwerker, dus mocht je een probleem hebben of iets kwijt willen, kun je mij altijd contacten.


Bestuurslid Netwerkcoördinator

Koninklijke Luchtmacht

SGT

S.M.L.A.C. (Sharon) Suetens

 

smlac.suetens@mindef.nl

 

COMING SOON

 


Bestuurslid Assistent Netwerkcoördinator

Koninklijke Marechaussee

ELNT

L. (Luuk) Brinkman

 

l.brinkman@mindef.nl

 

COMING SOON

 


Bestuurslid Algemeen

Koninklijke Marechaussee

OW

R.L. (Richard) van Zelst

 

rl.van.zelst@mindef.nl

Mijn naam is Richard van Zelst. Ik ben sinds 1993 werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en momenteel werk ik op de brigade Vreemdelingenzaken afdeling Asiel & Artikel 4 te Schiphol.

Ik woon samen met Willem in het fantastische Amsterdam.


Bestuurslid Algemeen

Burger

Stafmedewerker Informatie Management

M.L. (Martijn) Hartman-Maatman

 

 ml.hartman.maatman@mindef.nl

 

Mijn naam is Martijn Hartman-Maatman, sinds 2009 werkzaam bij Defensie, op dit moment als Stafmedewerker Informatie Management bij het DGOTC te Hilversum.

 

Ik ben getrouwd met mijn man Danny en woon in het mooie Austerlitz, in de bossen bij Zeist.

 

Als bestuurslid algemeen kan ik in principe voor allerlei taken worden ingezet. Ik werk graag samen met allerlei mensen en leer graag nieuwe mensen kennen dus dat komt goed uit.

Ik draag de SHK een warm hart toe en ben van mening dat een dergelijke organisatie een belangrijk onderdeel van Defensie is en (helaas) op dit moment hard nodig is.

 

Tevens ben ik actief als netwerker, dus mocht je een probleem hebben, iets kwijt willen of gewoon eens ergens over van gedachten wisselen, aarzel dan vooral niet om contact met me op te nemen. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk, dus dat hoeft geen probleem te zijn.