Bestuursleden


Voorzitter

Koninklijke Landmacht

KAP

J. (Jaus) Müller

 

j.muller.08@mindef.nl

Ik ben aangesteld bij de Nederlands Defensie Academie en werkzaam als stafofficier Militaire Geschiedenis. Eerder heb ik de SHK ondersteund bij historische vraagstukken. Zo schreef ik in 2012 een boekje over de geschiedenis van de SHK.

Geboren in 1985 in Alkmaar, opgegroeid in Heiloo, woon ik nu in Amsterdam, de stad waar ik ook Geschiedenis studeerde.


Vice-voorzitter

Koninklijke Marechaussee

KOL

A.M. (Sandra) Keijer

 

am.keijer@mindef.nl

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee (na 22 jaar politie). Ik ben in 2010 bestuurslid geworden, en ben sinds 2011 vice-voorzitter. Ik ben in het "roze professionals activisme" gerold toen ik nog bij de politie werkte, en heb dat voorgezet bij defensie. Voor mij is het issue van mensenrechten, kwaliteit van het werk en leiderschap.  Omdat ik daar als heteroseksuele leidinggevende een specifieke bijdrage aan kan leveren, zeker ook naar mijn mede-commandanten en de defensietop, vind het belangrijk mij in te zetten voor een veilige omgeving voor LHBT+-ers.  

 


Secretaris / Penningmeester

Burger

Stafmedewerker Informatie Management

M.L. (Martijn) Hartman-Maatman

 

 ml.hartman.maatman@mindef.nl

Mijn naam is Martijn Hartman-Maatman, sinds 2009 werkzaam bij Defensie, op dit moment als Stafmedewerker Informatie Management bij het DGOTC te Hilversum.

 

Ik ben getrouwd met mijn man Danny en woon in het mooie Austerlitz, in de bossen bij Zeist.

 

Als bestuurslid algemeen kan ik in principe voor allerlei taken worden ingezet. Ik werk graag samen met allerlei mensen en leer graag nieuwe mensen kennen dus dat komt goed uit.

Ik draag de SHK een warm hart toe en ben van mening dat een dergelijke organisatie een belangrijk onderdeel van Defensie is en (helaas) op dit moment hard nodig is.

 

Tevens ben ik actief als netwerker, dus mocht je een probleem hebben, iets kwijt willen of gewoon eens ergens over van gedachten wisselen, aarzel dan vooral niet om contact met me op te nemen. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk, dus dat hoeft geen probleem te zijn.

 


Bestuurslid Communicatie

Koninklijke Marine

SGT ODVB

G.A.L. (Gabriël) Faber-Zirkzee

 

gal.faber.zirkzee@mindef.nl

Mijn naam is Gabriël Faber-Zirkzee. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij de Operationele Dienst Verbindingen van de Koninklijke Marine. Ik ben getrouwd met mijn man Roy en wij wonen in Amsterdam.

Mijn taak als ‘Bestuurslid Communicatie’ is ondermeer het onderhouden van deze website. Niet alleen als bestuurslid maar ook als persoon streef ik naar een veilige werkomgeving voor LHBT+ 'ers binnen Defensie waarbij acceptatie en diversiteit centraal staan.

Ik ben ook actief als vertrouwenspersoon en netwerker, dus mocht je een probleem hebben of iets kwijt willen, kun je mij altijd contacten.


Bestuurslid Netwerkcoördinator

Koninklijke Luchtmacht

SGT

S.M.L.A.C. (Sharon) Suetens

 

smlac.suetens@mindef.nl

Beste allemaal,

 

Waarom mogen mensen niet de persoon zijn die ze zijn? Ik gebruik hier het woordje “willen” als in “willen zijn” bewust niet. Het is namelijk niet zo dat homoseksuele mensen er voor kiezen om op het zelfde geslacht te vallen. Dat is gewoon zo en dat gevoel onderdrukken is in mijn ogen geen optie. Want volledig uit de kast zijn en daardoor lekker jezelf zijn voelt als een bevrijding. In mijn ogen is het belangrijk dat ook mensen die niet homoseksueel zijn weten dat wij hier niets aan kunnen doen.

 

Doordat ik zo ben aangegrepen door de verhalen om mij heen en mij verbonden voel met de mensen , heb ik besloten dat ik mezelf wil laten zien en sterk wil maken. Ik wil graag mijn verhaal vertellen aan de mensen die daar voor open staan. Uiteraard wil ik ook openstaan voor anderen en hen de mogelijkheid bieden om mij alles te vragen. Hopelijk kan ik hiermee een hoop onwetendheid bij de mensen wegnemen en eventuele negatieve opvattingen ontkrachten.

 

Als netwerker begonnen en nu een functie als bestuurslid netwerk coördinator waar ik heel trots op ben! Voor vragen, ideeën of overige dingen ben ik altijd bereikbaar via de telefoon of email. Het is van groot belang om een groot en sterk netwerk te hebben en deze vooral met zijn alle te dragen. Zichtbaarheid op allerlei fronten binnen en buiten Defensie. Strijden jullie met ons mee?

 


Bestuurslid Assistent Netwerkcoördinator

Koninklijke Landmacht

SM (R)

J. (Jerry) van Dam

 

j.v.dam.12@mindef.nl

 

COMING SOON

 


Bestuurslid Algemeen

Koninklijke Marine

LTZ1 (TD)

O. (Olav) Sinjou-Reurink

 

o.sinjou@mindef.nl

 

 

Mijn naam is Olav Sinjou-Reurink en ben sinds 2005 werkzaam bij de Koninklijke Marine als officier van de Technische Dienst.
 
Ondanks dat ik zelf, als LHBT+, goede ervaringen op de werkvloer heb, weet en besef ik me dat dit voor vele collega’s binnen onze organisatie helaas anders ligt. Ik wil me daarom ook actief inzetten voor een veilige, diverse en inclusieve werkomgeving voor iedereen in het algemeen en de LHBT+ collega’s in het bijzonder.

 


Bestuurslid Algemeen

Burger

Communicatie-adviseur Social Media CZSK

M. (Morris) Nieuwenhuis

 

m.nieuwenhuis.04@mindef.nl

 

 

Ik ben Morris Nieuwenhuis en ben sinds begin 2019 werkzaam bij de Koninklijke Marine als communicatieadviseur.

 

Vrijwel direct ben ik ook als bestuurslid van de SHK aan het werk gegaan. Ik heb een super mooie baan en ben heel trots op de organisatie waar we voor werken. Ik krijg enorm veel waardering en werk met een fantastisch team. Mijn geaardheid is nooit een issue geweest. Echter ben ik mij er terdege van bewust dat er LHBT+ collega’s zijn die niet de vrijheid voelen om 100% zichzelf te zijn en over hun privé-leven durven te praten.

 

Mijn ambitie is dat wij, de stichting, met ons werk kunnen zorgen voor een open, veilige, diverse en inclusieve werkomgeving. Voor iedereen!