NETWERKERS & SUPPORTERS


SHK Netwerkers

Het bestuur wordt ondersteund door een actief netwerk bestaande uit zowel LHBT+ als niet LHBT+ collega's vanuit alle Defensie onderdelen. Zij zijn de ogen en oren van het bestuur op de werkvloer. Zij brengen, indien nodig, positieve als ook negatieve signalen onder de aandacht van het bestuur.

 

De netwerkers ondersteunen en nemen daarnaast deel aan diverse evenementen zoals sportactiviteiten of conferenties. Ze dragen hiermee actief en positief bij aan de missie en visie van de SHK.

 

Alle informatie die netwerkers nodig hebben, is te vinden op de SharePoint site van de SHK of de netwerkersomgeving via deze site.

 

Werk jij bij Defensie en lijkt het je wat om netwerker te worden? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Er volgt dan een introductiegesprek om te zien wat jouw wensen zijn en of deze aansluiten bij onze wensen. 

SHK Supporter

Naast een actieve groep netwerkers wordt de SHK ondersteunt door een aanzienlijke groep supporters. Supporters zijn mensen die de SHK een warm hart toedragen en op de hoogte willen blijven van onze activiteiten. De groep bestaat uit mensen werkzaam binnen en buiten Defensie!

 

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van onze werkzaamheden, meld je dan aan via onderstaande link, je krijgt dan elk kwartaal de SHK update, onze nieuwsbrief!