Marinierskalender 2021


 Het Korps Mariniers heeft voor het tweede jaar op rij een speciale kalender gelanceerd. Na het succes van vorig jaar, is besloten om opnieuw -en voor het laatst- een kalender uit te brengen.

 

Het gaat nu om een verjaardagskalender, waarbij elke maand een al dan niet (deels) ontblote marinier te bewonderen is. De foto's zijn gemaakt met het thema 'amfibisch', wat terugslaat op het onderscheidend vermogen van het korps om te vechten op de grond van land en water.  

 

Vorig jaar was de kalender in no time uitverkocht. De kalender bleek ook razend populair onder een groot deel van onze achterban, wat wij heel goed begrijpen. Daarom hebben we in een vroeg stadium overleg gepleegd met het Korps. Zij dragen ons een warm hart toe en daarom hebben wij als enige de mogelijkheid gekregen om een deel van de kalender rechtstreeks aan jullie te verkopen!

 

Met je aankoop heb je niet alleen een collector's item op je toilet hangen, maar steun je ook een groot aantal goede doelen dat het Korps Mariniers heeft uitgekozen. De gehele opbrengst gaat daarnaartoe.

 

We hebben een klein aantal kalenders bestemd voor een aantal leuke acties. Mocht je dus net te laat zijn en de kalenders zijn uitverkocht, wanhoop dan niet! Houd onze website in de gaten voor de speciale acties waarbij je de kalender kunt winnen, je mee kunt doen aan een veiling van een kalender etc., etc.

 

Trakteer jezelf op deze mooie kalender of geef hem cadeau en steun de goede doelen!

Marinierskalender 2021

 Bestel hem snel want OP=OP !

 

€ 20,00

  • Uitverkocht